Блог

Отслабване с турмалин

Отслабване с турмалин Какво представлява турмалина? Това са смесени кристали от алуминиев борен силикат със сложен и променящ се състав. Известен е още като „скъпоценният камък на дъгата“. Турмалин може да се срещне в няколко цвята. Специалисти твърдят, че камъка има лечебни свойства и електромагнитни способности. Свойства на турмалина Турмалина е балансиращ минерал, който лекува и пречиства. Според алтернативните лечители, той възстановява баланса на чакрите. В областта на ботаниката се използва като безвреден инсектицид .

5 уреда за ефективна тренировка в ограничено пространство у дома

5 уреда за ефективна тренировка в ограничено пространство у дома Есента вече е факт, това води след себе си значително повече прекарано време у дома, по-малко разходки на открито, по-малко движение и спорт. На хората, които са любители на фитнеса и залите, едва ли ще повлияе това, но има и такива, които не обичат залите. Много хора не се чувстват комфортно и предпочитат да избягват такъв тип места. Но ако все пак желанието за .

Flavon Future новото попълнение в семейството на Flavon

Flavon Future новото попълнение в семейството на Flavon с още по-висока антиоксидантна стойност и ползи за детския и зрял организъм. Едно саше Peak Future съдържа полифеноли в най-висока концентрация, високи нива на витамин С, антиоксиданти, каротеноиди. Растителни фибри с пробиотичен ефект за здравето на червата, добро храносмилане и подобряване перисталтиката на червата. Продуктът е мощен имуностимулатор, бори се с оксидативния стрес, подобрява състоянието на кожата. Комбинация от активни съставки, дейтващи в уникална синергия и .

Колагенът – какво трябва да знаем?

Колаген – какво трябва да знаем и какво е значението му за здравето и свежестта на нашата кожа? Колаген и еластин, това са едни от най-важните протеини в човешкото тяло. Те се грижат за здравето и доброто състояние на кожата, косата, костите и ставите. Те играят ролята на градивен елемент на клетките и тъканите. Техният естествен синтез  е в пика си през по-младите ни години, по естествен начин намалява след 25-тата годишнина а след .

Моной – тайното оръжие на таитяните за красива кожа

Моной – тайното оръжие на таитяните за красива и защитена кожа. Маслото се използва от векове в борбата срещу вредното влияние на вятър и слънце. Маслото от моной е с богата история, използва се за заздравяване и хидратиране на кожата в дълбочина. Широко се използва и по плажовете на Таити за подсилване и задържане на шоколадовия тен. Било е мощно оръжие в ръцете на древните таитяни, в борбата им срещу дехидратация на кожата. Използвало .

Нуждае ли се косата ни от слънцезащита?

Всички знаем, че слънце защитните продукти са задължителни за кожата ни, но какво ще кажете за косата? През последните години, продукти за слънчева защита и за косата, набират все по-голяма популярност. Твърди се, че предпазват косата от изсушаване, начупване и всички вредни влияния на слънцето. Наистина ли работят тези продукти и наистина ли косата ни се нуждае от тях? Събрани са мнения на специалисти, които дават малко повече яснота.   Слънцето засяга както кожата .

Грижа за краката през горещите летни дни

Грижата за краката през горещите летни дни понякога може да бъде предизвикателство. Особено, ако се налага краката ни да са затворени в обувки Лятото е време, в което краката ни са на показ. Ако ли пък работата ви е такава, че е наложително да сте с обувка и чорап, знаете това неприятно усещане на затворения крак в големите жеги. Освен това, лятото е отлична предпоставка за развитие на гъбични инфекции, тъй като виреят особено .

Топ 5 продукта за грижа за косата през лятото

Топ 5 продукта за грижа за косата през лятото, с които да се радваме на здрава, лъскава и хидратирана коса. Лятото е сезон, през който безгрижието ни завладява, отдаваме се на заслужена почивка, излагаме се на слънце, морска вода или хлорирана и обработена с химикали в басейните и това неизбежно води до негативи за нашата коса. Представяме на Вашето внимание топ 5 продукта за грижа за коса през лятото: Успокояващ балсам Label.m: Овлажняващ балсам, .

Маслена терапия за здрави нокти от Star Nails

Маслена терапия за здрави нокти от Star Nails, за възстановяване на сухите, увредени и слаби нокти. Маслена терапия за здрави нокти от Star Nails е иновативна терапия за нокти, възвръщаща естествената гъвкавост и блясък на нокътя, подложен на химическо третиране или изтощен в следствие на поставяне на изкуствено покритие. Стар Нейлз България са апостолите в грижата за нокти на българския пазар. Компанията непрекъснато обновяват асортимента си, провеждат редица тестове за да могат да предложат .

Слънцето – как да му се насладим без риск за здравето на кожата ни?

Слънцето – как да му се насладим без риск за здравето на кожата ни? Това е въпрос на който можем да отговорим, само ако сме добре информирани. Сезонът на плажовете и интензивното излагане на слънце, вече започна. Безгрижие, коктейли, дълги топли дни и силно слънце.. всичко това носи голямо удоволствие, но също така и своите рискове. Кожата е потърпевшият орган, жертва на желанието ни за дълго излежаване на плажа и желанието да добием секси .

Желаете ли да получавате полезна информация и актуални промоции? Моля, въведете: