Блог

Истинският мъж се познава по козметиката, която използва

Грижата за външния вид е присъща само на жените? Това изобщо не е вярно! В днешно време все повече мъже използват различни козметични продукти, благодарение на които изглеждат перфектно. Все още до някаква степен това се възприема като някакъв вид суета, но ние ви уверяваме, че изобщо не е така. Мъжката козметика е необходимост. Мръсната градска среда, напрегнатото ежедневие, стресът. Това са само малка част от нещата, които предизвикват увреждания на кожата и косата с видими последици.

Грижа за ръцете през пролетно-летния сезон

Грижа за ръцете през пролетно-летния сезон Ръцете са израз на женственост и нежност, както лицето при всяка една жена. Жената е любима, майка, грижовна и любяща тя винаги е готова да даде ласка и нежна грижа. Усещането е още по-приятно, когато ръцете са нежни и гладки.  Ето защо е важно грижата за тях, да бъде адекватна и системна, според сезона в който сме. Кожата е жив орган и трябва да се грижим за нея .

Защо козметиката с екстракт от охлюви е толкова полезна?

Защо козметиката с екстракт от охлюви в последните години, набира все по-голяма популярност? Защо е толкова модерна и в какво всъщност се състоят „магичните“ и способности? Екстрактите се извличат най-често чрез т.нар. процес „доене“ на охлюви, чрез който се извлича полезната слуз вложена в продуктите. Слузта на охлювите е по-скъпа суровина от розовото масло и това се превръща във все по-печеливш бизнес.  Самият процес се извършва машинно, след „изкъпване“ на охлювите в специален разтвор, .

Флавон хранителни добавки

Флавон хранителни добавки не са лекарство, те са здравословна, концентрирана супер- храна, която действа чрез метода на натрупване и запълване на липсите в организма. Flavon e унгарски иновативен продукт, резултат на научните постижения на двама унгарски учени, единият от които нобелов лауреат, откривател на вит. C Нуждата от здравословна и богата на полезни вещества храна е от изключително значение във всяка възраст. За това трябва да се обръща особено внимание на начина на хранене. В .

Какво представляват EDP и EDT при ароматите и по какво се различават?

Какво представляват EDP и EDT при ароматите и по какво се различават? Повечето от нас сме любители на ароматите. От векове жените се стараят да ухаят приятно за да са по-привлекателни. В днешно време почти 100% от населението използват парфюми, одеколони, тоалетни води, ароматизирани лосиони и спрейове. Популярните марки, предлагащи висококачествени аромати, ги делят на четири вида, според тяхната концентрация – Perfume, Eau de Perfume, Eau de Toilette, Eau de Cologne съкр. EDP, EDT, .

Грижа за косата през студените месеци

Грижа за косата през студените месеци винаги е предизвикателство. Студът на вън се отразява в негативна насока не само на настроението и имунната ни система, но и на кожата, косата и ноктите. Косата е от изключително значение, когато става въпрос за една завършена визия. Освен това добрата прическа винаги има „магическата сила“ да придава повече самочувствие и самоувереност в жените. С други думи короната на една жена е нейната коса J Грижа за косата през .

Как да влезем във форма след голямото празнично преяждане?

Как да влезем във форма след голямото празнично преяждане? Как да влезем във форма след голямото празнично преяждане, подутият корем, усещането за тежест и дискомфорта?  Ако не сте спазили благоприличие при храненето и сте пропуснали правилата от Преяждането по празниците – как да го избегнем? то значи сега определено имате нужда от разтоварване…както и аз самата Сигурна съм, че повечето хора търсят начин за бързо влизане във форма след празниците – дали поради голямото .

Грижа за ръцете през студеното време

Грижа за ръцете през студеното време Грижа за ръцете през студеното време – Студът се отразява цялостно на организмът ни, но най-видимо и осезаемо е отражението му върху кожата ни. Лицето, ръцете, шията и всички открити части. Но кожата на тялото, макар да е под дрехите, също усеща негативното влияние. Всички сме усещали сухота в кожата през зимата и как тя побелява и се образуват малки фини люспички. Това е нормално, през зимния период .

Грижа за кожата, имунитета и доброто настроение през зимата

Грижа за кожата, имунитета и доброто настроение през зимата Грижа за кожата, имунитета и доброто настроение през зимата – Зимата е период, през който настроението ни пада с поне няколко октави. Същото важи за имунитета ни а за това, как се отразява студа на кожата ни е излишно да споменавам. Да започнем с кожата. Кожата на лицето ни е изложена постоянно на вредното влияние на околната среда – лятото на силното слъце, зимата на .

Ползи от приема на джинджифил

Ползи от приема на джинджифил Ползи от приема на джинджифил могат да бъдат много, но все пак, приемайте го с повишено внимание! Джинджифилът е често срещан в азиатската и индийската кухня. Основно се използва коренът му. Представлява тумбест корен с жълтеникава сърцевина и кафеникава, тънка кора. Вкусът му е силен, леко лютив и парещ.  Освен, че е широко разпространен и много употребяван поради вкусовите си качества, той също е и изключително полезен. Както за .

Желаете ли да получавате полезна информация и актуални промоции? Моля, въведете: