Гел за бръснене – какви са предимствата?

Ако някога сте се опитвали да бръснете лице с акне, изпъкнали бенки, брадавици, или да оформите ръбове на брада, бакенбарди или мустаци, то отговорът на този въпрос, вече е ясен.   Традиционните кремове за бръснене, независимо дали са под формата на пяна или крем, обикновено се сгъстяват и в резултат правят почти невъзможно да видите къде се намират тези петна по кожата и раздразненията или къде линиите на косата на лицето започват и спират. Бръсненето става на сляпо, което е опасно ако имате един от по-горните проблеми.

При нанасяне, гелът не променя текстурата си и консистенцията остава прозрачна. При бръсненето с пяна и крем, проблемни зони като бенки, акне или белези, остават невидими и риска от срязване е значителен.

Използвайки предимства на гел за бръснене, имате ясна видимост и можете да избегнете неприятните усещания а и да следите ясно очертанията на косата и брадата.

Гелът за бръснене дава висока производителност, комфорт по време на бръснене, не изсушава кожата и не я дразни. Консистенциятя му е лека, лесна за нанасяне, икономичен е като продукт с обогатен състав.

Основни предимства на гел за бръснене:

  • Прозрачна непроменяща се текстура
  • Хидратира кожата
  • Не изсушава и не води до раздразнения
  • Лесно оформяне на бакенбарди и ръбове
  • Намалява риска от порязване на изпъкнали бенки/брадавици
  • Препоръчителен за употреба от хора с акне

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *