Доставка-4beauty.bg

Доставка

Чрез тази страница 4 Beauty Ви предоставя възможността да се запознаете с условията за доставка на Вашата поръчка до Вашата врата или офис на куриерската фирма. Наш партньор за доставките в рамките на цялата страна е Еконт– фирма с традиции и коректност в обслужването.

Цените на стоките са в български лева с вкл. ДДС. Цената на доставката НЕ Е включена в цената на стоката. Запознайте се с условията за доставка:

Доставка

Кога получавате безплатна доставка?

  • когато поръчаният продукт/продукти са на обща стойност над 100 лв., с изключение на: фитнес уреди, тежести, батути, бебешки колички и промоционални продукти. Във всички останали случаи, получавате безплатна доставка до всяка точка на страната, до избран от Вас офис на куриерска фирма Еконт.

Кога НЕ получавате безплатна доставка:

  • когато поръчаният продукт/продукти са на стойност по-малка от 100 лв., поръчаните стоки са от категория фитнес : фитнес уреди, дъмбели, тежести, батути и категория бебешки колички, промоционални стоки или поръчката е за дестинация извън рамките на страната. В този случай 4 Beauty НЕ покрива стойността на доставката и тя е за Ваша сметка и е според тарифите на куриерска фирма Еконт.

Условия за връщане или отказване на пратка:

  • Изпратените от нас пратки са винаги с опция преглед, а когато е приложимо и тест. Това означава, че можете да отворите, видите и тествате (когато е приложимо) продукта, който сте заявили и в случай, че отговаря на изискванията Ви, чак тогава да го заплатите. Ако продукта, не отговаря на изискванията Ви, можете да откажете да го заплатите и така куриерът, ще го върне обратно към нас.  В случай на отказ от Ваша страна да получите пратката, транспортните разходи за връщане на пратката, са за сметка на клиента (с изключение на случаите, когато има друга уговорка с представител на 4Beauty.bg) При получаване на безплатна доставка, разходите за връщане на пратката, са за сметка на клиента.
  • Връщането на вече получени и заплатени пратки, става в 30 дневен срок, при спазване на следните условия:

1.Пазите касова бележка и/или друг документ (товарителница), с които сте получили стоката

2.Връщате продукта в оригиналната опаковка, в която е получен, с ненарушена цялост и вид.

3. Връщате продукта във вид в който е получен – без видими следи от употреба, нарушена цялост

4. При връщане, продукта се изпраща за сметка на клиента, до офис на Еконт, предварително уговорен с представител на 4Beauty.bg. След преглед на състоянието на продукта, сумата за закупеният продукт се възстановява в 7 дневен срок по банкова сметка на клиента или се заменя с продукт на същата стойност, без значение от вида и категорията на избраният продукт. 

5. При получаване на поръчка, оператор на 4Beauty се свързва с Вас за потвърждение на заявка и сверяване на данните за доставка. Непотвърдени заявки от клиент не се изпълняват.

6. При изчерпана наличност на стоки и артикули, 4beauty.bg предлага алтернативи или се ангажира да даде срок в който ще може да достави въпросната стока. Ако клиентът не се съгласи с никоя от тези алтернативи, то заявката бива отказана.

7. Уверете се, че попълвате вярно Вашите данни за контакт, тъй като при невъзможност да се свържем с Вас, поръчката Ви няма да бъде изпълнена.

8. Екипът на онлайн магазин 4beauty.bg се грижи за доброто обслужване на клиентите на електронния магазин. Ако имате въпроси и препоръки, свързани с използването на сайта, свържете се с нас на телефон 0888 83 11 66, или пишете на Отдела за обслужване на клиенти на info@4beauty.bg

Вашето мнение е важно, за да направим магазина още по-удобен и полезен!

Срокове и цени за доставка:

Условия и време за стандартна доставка:

При направена заявка, винаги очаквайте наш оператор да се свърже с Вас, чрез телефонно обаждане или e-mail, за да Ви уведоми за наличност и да потвърди изпращането на Вашата заявка. Тогава може да уточните и подробности относно изпълнението или желания от Вас начин/куриер, с който да бъде изпратена заявката. В случай на изчерпване на наличност на даден артикул, ще бъдете уведомени чрез телефонно обаждане, e-mail или sms в който ще бъдете уведомени! Моля, проверявайте електронната си поща с която правите заявка, за информация относно Вашата пратка! Получена заявка се обработва, изпраща и доставя от 1 до 3 работни дни!

Цена на доставка – цената е според тарифите на куриерска фирма Еконт. Клиентът има право да избере как да получи пратката – до офис на куриер или до личен адрес. Наш оператор ще го уведоми за цените на възможните опции. Когато доставката е за сметка на 4Beauty, пратката се изпраща до офис на Еконт.

1. Доставка в рамките на гр. София

– време за изпълнение – до 24 часа (през работни дни от понеделник до петък) от подаването и потвърждаването на Вашата поръчка във 4 Beauty на наш администратор, който ще се свърже с Вас и при наличие на поръчания/поръчаните продукти;

2. Доставка в рамките на цяла България

– време за изпълнение – 24-48 часа (през работни дни от понеделник до петък) от подаването и потвърждаването на Вашата поръчка във 4 Beauty на наш администратор, който ще се свърже с Вас и при наличие на поръчания/поръчаните продукти;

3. Доставка извън територията на България

– време за изпълнение – от 24 до 168 часа (през работни дни от понеделник до петък) от подаването и потвърждаването на Вашата поръчка във 4 Beauty на наш администратор, който ще се свърже с Вас, при наличие на поръчания/поръчаните продукти и в зависимост от дестинацията


Онлайн магазин 4Beauty, няма да изпълнява поръчки за неопределен период от време. Моля, да ни извините!