Маслена терапия за здрави нокти от Star Nails

Маслена терапия за здрави нокти от Star Nails, за възстановяване на сухите, увредени и слаби нокти.

Маслена терапия за здрави нокти от Star Nails е иновативна терапия за нокти, възвръщаща естествената гъвкавост и блясък на нокътя, подложен на химическо третиране или изтощен в следствие на поставяне на изкуствено покритие. Стар Нейлз България са апостолите в грижата за нокти на българския пазар. Компанията непрекъснато обновяват асортимента си, провеждат редица тестове за да могат да предложат най-качествените продукти за грижа, на пазара.

Едно от последните предложение за здрави и гъвкави нокти е масло за активна терапия за нокти – възстановява тънки, слаби и увредени нокти, следствие на употреба на  химически препарати и нанасяне на изкуствено покритие. Богата формула с високо процентно съдържание на масло от бадем, жожоба, арган в комбинация с витамини А и Е. Укрепват, заздравяват и запазват естествената хидратация на ноктите. Предпазва ги от изсушване, разслояване и лесно чупене.  Флакон с пипета, позволява лесно да дозирате нужното количество за нанасяне а именно една капка. Капнете по една капка в основата на нокътя и разтрийте с лек масаж за да попие продукта. В домашни условия, може да нанасяте ежедневно по два пъти, ако имате възможност поставете ръкавици за да затоплите продукта което повишава  усвояването му от кожата.  Прилагайте терапията в продължение на поне 1 месец за да получите видими резултати. Ако сте с изкуствено покритие на ноктите, използвайте терапията без прекъсване.

Резултати в следствие от използването на масло за терапия на нокти:

  • Хидратирана кожа и нокътна плочка
  • Гъвкави нокти
  • Разслояване сведено до минимум
  • Повишена устойчивост на ноктите
  • Бързо възстановяване след сваляне на изкуствено покритие
  • Бързо възстановяване след третиране с агресивни химически препарати
  • Уникален аромат, оставащ дълго след нанасянето

За да подобрите и повишите ефекта на терапията, комбинирайте с терапия за витализиране на кожата. Използвайте пилинг за ръце поне два пъти седмично. Ако си давате почивка от лака за нокти, може да нанасяте заздравител с диамантен прах за подпомагане заздравяването на ноктите. Нежните и подържани ръце са визитната картичка за всяка една жена, да се погрижим за добрият им външен вид!

Разгледайте още продукти за ръце и нокти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *