Моной – тайното оръжие на таитяните за красива кожа

Моной – маслото се използва от векове в борбата срещу вредното влияние на вятър и слънце.

Маслото от моной е с богата история, използва се за заздравяване и хидратиране на кожата в дълбочина. Широко се използва и по плажовете на Таити за подсилване и задържане на шоколадовия тен. Било е мощно оръжие в ръцете на древните таитяни, в борбата им срещу дехидратация на кожата. Използвало се е активно и при защитата на кожата при бебетата.

Масло от моной е с високо съдържание  на метил салицитат, който е с мощно успокояващо и противовъзпалително действие. Прониква в дълбочина и защитава от вредното влияние на вятър и слънце.

Често се влага като основна съставка в слънцезащитни продукти и продукти за коса.

SNB влага масло от моной като основна съставка в новата си серия за грижа за кожата.

Продуктите са подходящи за всеки тип кожа и за ежедневно ползване.  Освен масло от моной в продуктите са вложени и още ценни съставки като – алантоин, хиалуронова киселина, бадемово масло, вит.Е и др.

Алантоина успокоява, възстановява и подпомага обновяването на епидермиса. Хиалуроновата киселина в комбинация с ауксил подсигуряват хидратация в дълбочина. В серията продукти не са включени парабени, изкуствени масла и силикони, изкуствени аромати. Продуктите са деликатно ароматизирани единствено чрез нежния аромат на моной.

Серията за грижа включва – енергизиращ крем, витализиращ крем, ревитализиращ серум, тонизиращ пилинг, подхранващ шампоан. Подходящи за всеки тип кожа и коса и за ежедневно ползване. След няколко седмична употреба се наблюдава заздравяване на кожата, омекотяване и възвръщане на естествения блясък.

Пилингът за тяло съдържа натурални кокосови стърготини, нежно ексфолииращи повърхностния слой на кожата.

Витализиращ серум под формата на спрей е удобен за носене и нанасяне по всяко време и на всякъде. Не оставят лепкав филм и усещне за тежест на кожата.

Моной е естествена грижа, подсигуряваща Ви качествена защита, хидратация и нежен аромат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *