Отслабване с турмалин

Отслабване с турмалин

Какво представлява турмалина? Това са смесени кристали от алуминиев борен силикат със сложен и променящ се състав. Известен е още като „скъпоценният камък на дъгата“. Турмалин може да се срещне в няколко цвята. Специалисти твърдят, че камъка има лечебни свойства и електромагнитни способности. В комбинация с машина за водородна вода, ще сте в отлично здраве и перфектна форма.

Свойства на турмалина

Турмалина е балансиращ минерал, който лекува и пречиства. Според алтернативните лечители, той възстановява баланса на чакрите. В областта на ботаниката се използва като безвреден инсектицид за да държи вредителите на страна. Ако се положи в почвата, той насърчава растежа и здравето на растенията.

Турмалинът отдавна е любим камък на тези, които вярват в силата на изцелението с кристали. Смята се, че турмалинът има редица ползи за емоционалното здраве, включително насърчаването на любовта и хуманизма. Същое се смята, че има редица лечебни свойства, които са от полза и за физическото здраве.

Турмалинът помага да се балансират нивата на енергия в тялото. Това става, като засилва положителната енергия на индивида, като в същото време премахва енергийни блокажи в енергийното поле (като меридианите в традиционната китайска медицина), които могат да причинят болка или дискомфорт.

Смята се също, че има способността да предпазва носителя от вреди, причинени от външни енергии. Енергиите, отнасящи се до това са облъчване от клетъчни телефони и електромагнитно излъчване. Той защитава индивида, като образува защитна бариера в неговата аура.

Друго твърдение е, че физическите симптоми на безпокойство могат да бъдат облекчени чрез носене на розов турмалин, особено ако камъкът се носи в бижута, което седи над сърцето. Турмалинът ще помогне на носителя си да се изправи пред страховете си и ще помогне да се премахне чувството на ужас или паника, което често се отразява сериозно на физическото здраве.

Различни компании, започнаха да влагат турмалинови нишки в продукти за отслабване – клинове за отслабване с турмалин, колан за отслабване с турмалин и т.н.

Вложен в текстил, турмалина подпомага оросовяването и кръвообращението, което от своя страна води до намаляване на мастните натрупвания и подобряване състоянието на кожата.

Разбира се, това не може да се счита за някаква магическа пръчица, а може да бъде само част от голямата картинка, а по-конкретно: правилно хранене, достатъчно движение, антицелулитни масажи. Ако спазваме тези условия, то турмалиновият клин може да даде и своя принос, но като самостоятелна бойна единица, то той просто няма шанс. Според проведена анкета сред жени, носещи турмалинови клинове и колани, 6 от 10 от тях усещат положителна промяна в гладкостта на кожата си. Като оставим настрана отслабващият ефект, клиновете с турмалин са отлично стягащо и прикриващо несъвършенствата бельо. Мека и еластична материя, която не се набира и не се забелязва под дрехите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *