Eve Slim

Eve Slim – продукти за отслабване

Поръчайте супер продуктите за отслабване Eve Slim тук! Бърза доставка в цялата страна.

Пълна гама продукти за грижа за добрата форма. Шейк, кафе, капсули за всяка нужда.

Шейк като заместител на едно дневно хранене – богат на фибри със страхотен шоколадов вкус. Дава на организма всичко необходимо за да функционира добре и да подържа нивата на енергия високи. Засища глада, съдържа само 177 ккал на доза. Няма добавена захар. Регулира апетита и е подходящ за всеки, които иска да следи калорииния си баланс за деня. Съдържа 17 гр протеин в една доза, 5 гр фибри, 23 витамини и минерали

Eve Slim не съдържа глутен

Кафе за отслабване Еве Слийм – съдържа ценен комплекс даващ високи енергийни нива на организма, подтиска апетита и подпомага горенето на мазнини, благодарение на добавен L-carnitine. Екстракт от зелено кафе дава необходимата доза кофеин и не се нуждаете от прием на ковенционални кафе напитки. Това кафе действа като отличен заместител на обикновеното кафе, носещ редица ползи за добрата форма.

Добавки под формата на капсули Еве Слийм с пипер, бял бреза и зелен чай. Подпомагат изчистването на излишната вода от организма чрез екстракт бяла брез, повишават изгарянето на калориите чрез екстракт лют червен пипер, действат антиоксидантно чрез екстракт от зелен чай.

Изберете продукт от серията Еве Слим тук!

Кафето за отслабване е със специален бленд от съставки провокиращи  подсилване на метаболизма и изгарянето на мазнини.  Всички те са с доказан синергичен ефект и комплексно действие. Кафето работи в няколко направления и контролира липогенезата. Подпомага тялото да използва натрупаните мазнини като гориво. Лошите мазнини са премахнати, но мускулната маса е запазена. Екстрактите от зелено кафе контролира нивата на кръвната захар, която е отговорник за проблемите с теглото. Специалните киселини в зеленото кафе забавят освобождаването на глюкозата в кръвта след хранене.

Кафе за отслабване Eve Slim подпомага изчистването на тялото на натрупани токсини и шлаки, подсилва базовия метаболизъм. Благодарение на екстракт от Гарциния Камбоджа, кръвното налягане се нормализира и елиминира желанието за често хранене със сладко. Контролира нивата на серотонин в кръвта. Подобрява настроението и енергийните нива, като влияе директно на невротрансмитерите в мозъка.

Еве Слим продукти контролиращи теглото и апетита. Пълна гама от продукти, заместващи храненето и регулиране на апетита. От А до Я в грижата за добрата форма.

  • Шейк с невероятен шоколадов вкус, заместващ хранене и регулиращ калорииният баланс на дневна база.
  • Антицелулитно масло борещо се с мастните натрупвания и портокаловата кожа
  • Таблетни добавки работещи в различни направления
  • Кафе за регулиране на апетита и регулиране на теглото

Шейк Еве Слим като заместител на едно дневно хранене – дава пълна гама витамини и минерали, необходими за правилното функциониране на ораганизма. Намалява количеството приети калории на дневна база, което води до регулиране на калорииният баланс и теглото.

Хранителна добавка Eve Slim с бяла бреза – брезата е известна с диуретичните си свойства. Добавката намалява целулита, образуван в следствие на задържана вода в организма. Подпомага усвояването на хранителните вещества, бори се с гъбичните инфекции, подържа нивата на холестерол в норми.

Хранителна добавка Eve Slim с лют пипер – бори се с апетита, като го потиска, повишава телесната температура, което води до повишено изгряне на калории. Добавени малинови кетони и екстракт зелено кафе, редуцират теглото и помага на тялото да се освобди от натрупаните мазнини.

Хранителна добавка Eve Slim с зелен чай – повишава базовия метаболизъм, повишава енергийните нива. Зеленият чай е известен с антиоксидантните си свойства. Действа като мощен фетбърнър на клетъчно ниво.

Кафе за отслабване Eve Slim – замества традиционното кафе. Повишава метаболизма, повишава енергийните нива, подпомага изгарянето на мазнините. Добавени екстракти от:  Екстракт от Зелено кафе, Екстракт от Гарциния Камбоджа, Аргинин, Ацетил L-Карнитин HCL, Хром пиколинат и витамин B-12, действат в перфектна синергия.

Антицелулитно масло Eve Slim – силен термогенен ефект, хидратира и заглажда портокаловата кожа. Подобрява кръвообращението, заглажда кожата, повишава еластичността. Подпомага изгрането на мазнините, заличава портокаловата кожа и намалява мастните натрупвания.

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.