Фитнес обръчи

Фитнес обръчи

Фитнес обръчи за ефективно намаляване на обиколката на талията! Фитнес обръчите са с различно тегло и сглобяем дизайн. В зависимост от Вашите нужди и физически възможности, можете да изберете най-пододящият за Вас обръч, според теглото му и формата – гладък или с магнитни, масажиращи точки. Масажиращите магнитни точки, повишават ефективоноста на обръча но са и също по-агресивен метод от тези с гладката повърхност. Случва се понякога поради тежеста на обръча, да се появят синини и неприятни усещания. Ако Вашият избор е точни този вид обръч, моля, следвайте тези няколко правила за безопасно ползване:

  1. С цел привикване към тежеста, започнете с въртене не повече от няколко минути на ден. Ако прецените, че адаптацията Ви ще отнеме повече време, започнете с въртене през ден, през първата седмица. Постепенно увеличавайте минутите и честотата на въртене.
  2. При периода на адаптация, препоръчваме да въртите обръча с подходящо облекло, което да омекоти ударите директно върху кожата.
  3. Ако усетите болка или дискомфорт, спрете и преустановете ползването му до отшумяване на тези усещания. Дайте си време за адаптация и за да можете да постигнете желания резултат, знайте, че е нужно време!

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.