Грижа за ноктите и лакове

Грижа за ноктите и лакове

Красивият маникюр неизменно е свързан с грижа за ноктите, кожата и правилно подбран лак за нокти.

На какво да наблегнем?

За здрави нокти е много важно какъв е начина ни на живот и хранене. Но все пак в основата е и козметиката, която използваме. Серуми, масла, терапии, заздравители за нокти, това са продукти достъпни на пазара с голямо разнообразие.

За грижата в домашна обстановка, можем да заложим на масло за нокти, грижещо се за здравината и еластичността, за ежедневно ползване. Терапия за нокти и кожа, може да се нанася 3-4 пъти седмично за дълбоко подхранване и грижа. Заздравител за нокти, използван освен като заздравител, може да играе ролята на база/основа преди лака.

Пилинг за ръце и лосион за подхранване са двата задължителни продукта, ако искаме да имаме хубава и нежна кожа.

Лак за нокти – той придава идентичност, индивидуалност и казва много за нас. Дали ще е ярък, цветен или в нюд нюанси, това зависи изцяло от нашата идентичност и какво искаме да кажем на света. Единственото задължително условие е, той да бъде подържан, и да го сменяте колкото често се налага, за да е свеж. Никой не харесва неглижиран и олющен лак.

Грижа за ноктите и лакове – тук можете да намерите разнообразие от висококачествени продукти за грижа за ръцете. Погрижете се за Вашия маникюр и в домашна обстановка. Кремове, лосиони, пилинг, заздравители, голяма палитра лак за нокти – всичко необходимо за добрата визия на ръцете.

Заздравители, основа за лак, топ лакове, изсушители, възстановители, лакочистители, пили и инструменти за маникюр.

Голямо разнообразие дълготрйни лакове за нокти. Устойчиво покритие и формула, несъдържаща вредни съставки, щадяща ноктите.

Продуктите, предлагани от 4beauty.bg са с доказан произход и качество. Работим съвместно с официални вносители и производители и всеки продукт, който достига до нашите клиенти е 100% оригинален!

Разберете какви са условията за доставка от 4beauty.

Показване на 2 резултата