Продукти за брада и мустаци

Продукти за брада и мустаци Morgan’s

Продукти за брада и мустаци и друга козметика от Morgan’s. Брандът предлага серия за потъмняване на коса, стилизиращи продукти, продукти за бръснене, за брада и мустаци, продукти за кожата, продукти за косата, аксесоари и специализирана луксозна серия.

Всички съставки в козметиката на Morgan’s са внимателно подбрани и тествани, преди да бъдат вложени в продуктите!

Този вид продукти се разделят на няколко типа от три основни групи – почистване, грижа и стилизиране.

Почистването на брадата и мустаците е първа и основна стъпка към грижата за добрата визия на мъжа. Както всяко окосмение, така и брадата и мустаците задържат мазнини, миризми, остатъци от храна. Ежедневното почистване е задължителна стъпка.

Грижата за специфичните нужди на брадата е в зависимост от типа брада. Твърдите и непокорни бради се нуждаят от омекотяващ еликсир за да бъде лесна за стилизиране и вкарване във форма. След омекотяване, нанесете стилизант.

Стилизирането е финалната стъпка към добрата визия на мъжа с брада. Вакса, крем или масло за брада, зависи изцяло от типа брада. Вакса и масло за по-сухите и непокорни бради. Крем за по-мазните и рехави.

Всички продукти Morgan’s са със специално подбрани съставки за комплексна грижа и подхранване на косъма на брадата и мустаците.

Показване на 9 резултата