Подаръчни комплекти

Показване на 12 резултата

 • Paco Rabanne Black XS ...

  110.00лв.

  Популярният аромат на Paco Rabbane Black XS за него, вече си има и дамска половинка Black XS за нея, лансиран през 2007 год. Ароматът е от цветно-плодовата ароматна група. Модерният състав започва със пикантни нотки и червена боровинка. Бутилката в стилна черно-лилава на цвят, с гравирана роза.

 • Paco Rabanne Lady Million ...

  130.00лв.

  1 Million  е един от най-популярните аромати, създадени през последните няколко години. След варианта за мъже се появи и варианта за жени, вдъхновен от златото и богатството. Жената носеща този аромат, излъчва невероятна чувственост, доминира и притежава огнен знак. Дизайнът на бутилката се различава от мъжкият с това, че не е под формата на златно кюлче а е с формата на диамант – само диамант може да се конкурира със злато и това го прави перфектната половинка на мъжкият 1 Million.

 • Thierry Mugler Alien EDP ...

  125.00лв.

  Alien разпръсква аура около себе си и се твърди, че цялата тази енергия идва от самото му име.

 • Thierry Mugler Angel EDP ...

  132.00лв.

  Чувствен дамски аромат с небесна чистота – чист и прозрачен като въздуха.

 • Jean Paul Gaultier Classique ...

  99.90лв.

  Аромат, обещаващ удоволствие, с които околните могат да ви разпознаят със затворени очи…Лансиран е през 1993 год.

 • Narciso Rodriguez For Her ...

  119.90лв.

  Младият и амбициозен американски дизайнер от кубински произход Narciso Rodriguez стартира първите си аромати, които незабавно се превръщат хит в САЩ а и не само там. Новият аромат е насочен към модерната и свободна жена, отразяващ желанието и да привлича и съблазнява, ароматът е с открит сексуален характер. Необичайно похотливия характер е създаден с чувствен мускус в средата, заобиколен от портокал, османтус и кехлибар. Основата обединява ванилия, кехлибар и ветивер. Лансиран през 2003 год.