Доставка-4beauty.bg

Доставка

Чрез тази страница 4 Beauty Ви предоставя възможността да се запознаете с условията за доставка на Вашата поръчка до Вашата врата или офис на куриерската фирма. Наши партньори за доставките в рамките на цялата страна са куриерски фирми Еконт Експрес и Рапидо– фирми с традиции и коректност в обслужването.

Цените на стоките са в български лева с вкл. ДДС. Цената на доставката НЕ Е включена в цената на стоката. Запознайте се с условията за доставка:

Доставка

Кога получавате безплатна доставка?

  • когато поръчаният продукт/продукти са на обща стойност над 100 лв., с изключение на: фитнес уреди, тежести, батути, бебешки колички и промоционални продукти. Във всички останали случаи, получавате безплатна доставка до всяка точка на страната, до Вашата врата или до избран от Вас офис на куриерска фирма Еконт или Рапидо.

Кога НЕ получавате безплатна доставка:

  • когато поръчаният продукт/продукти са на стойност по-малка от 100 лв., поръчаните стоки са от категория фитнес : фитнес уреди, дъмбели, тежести, батути и категория бебешки колички, промоционални стоки или поръчката е за дестинация извън рамките на страната. В този случай 4 Beauty не покрива стойността на доставката и тя е за Ваша сметка и е според тарифите на куриерска фирма Еконт Експрес или Рапидо.

Условия за връщане или отказване на пратка:

  • Изпратените от нас пратки са винаги с опция преглед, а когато е приложимо и тест. Това означава, че можете да отворите, видите и тествате (когато е приложимо) продукта, който сте заявили и в случай, че отговаря на изискванията Ви, чак тогава да го заплатите. Ако продукта, не отговаря на изискванията Ви, можете да откажете да го заплатите и така куриерът, ще го върне обратно към нас.  В случай на отказ от Ваша страна да получите пратката, транспортните разходи за връщане на пратката, са за сметка на клиента (с изключение на случаите, когато има друга уговорка с представител на 4Beauty.bg) При получаване на безплатна доставка, разходите за връщане на пратката, са за сметка на клиента.

    Доставка

  • Връщането на вече получени и заплатени пратки, става в 30 дневен срок, при спазване на следните условия:

1.Пазите касова бележка и/или друг документ, с които сте получили стоката

2.Връщате продукта в оригиналната опаковка, в която е получен, с ненарушена цялост и вид.

3. Връщате продукта във вид в които е получен – без видими следи от употреба, нарушена цялост

4. При връщане, продукта се изпраща за сметка на клиента, до офис на Еконт, предварително уговорен с представител на 4Beauty.bg. След преглед на състоянието на продукта, сумата за закупеният продукт се възстановява в 7 дневен срок по банкова сметка на клиента или се заменя с продукт на същата стойност, без значение от вида и категорията на избраният продукт. 

5. При получаване на поръчка, оператор на 4Beauty се свързва с Вас за потвърждение на заявка. Непотвърдени заявки от клиент не се изпълняват.

6. При изчерпана наличност на стоки и артикули, 4beauty.bg предлага алтернативи или се ангажира да даде срок в който ще може да достави въпросната стока. Ако клиента не се съгласи с никоя от тези алтернативи, то заявката бива отказана.

7. Уверете се, че попълвате вярно Вашите данни за контакт, тъй като при невъзможност да се свържем с Вас, поръчката Ви няма да бъде изпълнена.

8. Екипът на онлайн магазин 4beauty.bg се грижи за доброто обслужване на клиентите на електронния магазин. Ако имате въпроси и препоръки, свързани с използването на сайта, свържете се с нас на телефон 0888 83 11 66, или пишете на Отдела за обслужване на клиенти на info@4beauty.bg

Вашето мнение е важно, за да направим магазина още по-удобен и полезен!

Доставка

Условия и време за стандартна доставка:

При направена заявка, винаги очаквайте наш оператор да се свърже с Вас, чрез телефонно обаждане или e-mail, за да Ви уведоми за наличност и да потвърди изпращането на Вашата заявка. Тогава може да уточните и подробности относно изпълнението или желания от Вас начин/куриер, с който да бъде изпратена заявката. В случай на изчерпване на наличност на даден артикул, ще бъдете уведомени чрез телефонно обаждане или e-mail в който ще бъдете уведомени! Моля, проверявайте електронната си поща с която правите заявка, за информация относно Вашата пратка!Получена заявка се обработва, изпраща и доставя от 1 до 3 работни дни!

1. Доставка в рамките на гр. София

– време за изпълнение – до 24 часа (през работни дни от понеделник до петък) от подаването и потвърждаването на Вашата поръчка във 4 Beauty на наш администратор, който ще се свърже с Вас и при наличие на поръчания/поръчаните продукти;

2. Доставка в рамките на цяла България

– време за изпълнение – 24-48 часа (през работни дни от понеделник до петък) от подаването и потвърждаването на Вашата поръчка във 4 Beauty на наш администратор, който ще се свърже с Вас и при наличие на поръчания/поръчаните продукти;

3. Доставка извън територията на България

– време за изпълнение – от 24 до 168 часа (през работни дни от понеделник до петък) от подаването и потвърждаването на Вашата поръчка във 4 Beauty на наш администратор, който ще се свърже с Вас, при наличие на поръчания/поръчаните продукти и в зависимост от дестинацията (повече за възможните дестинации ще видите в тарифния калкулатор);

 


Желаете ли да получавате полезна информация и актуални промоции? Моля, въведете: