Блог

Грижа за краката през горещите летни дни

Грижа за краката през горещите летни дни понякога може да бъде предизвикателство. Особено ако се налага краката ни да са затворени в обувки Лятото е време, през което по-голямата част от времето краката ни са на показ. Ако ли пък работата ви е такава, че е наложително да сте с обувка и чорап, знаете това неприятно усещане на затворения крак в големите жеги. Освен това, лятото е отлична предпоставка за развитие на гъбични инфекции, .

Топ 5 продукта за грижа за косата през лятото

Топ 5 продукта за грижа за косата през лятото с които да се радваме на здрава, лъскава и хидратирана коса. Лятото е сезон през който безгрижието ни завладява, отдаваме се на заслужена почивка, излагаме се на слънце, морска вода или хлорирана и обработена с химикали в басейните и това неизбежно носи до някаква степен негативи за нашата коса. Представяме на Вашето внимание топ 5 продукта за грижа за коса през лятото: Успокояващ балсам Label.m: .

Маслена терапия за здрави нокти от Star Nails

Маслена терапия за здрави нокти от Star Nails, за възстановяване на сухите, увредени и слаби нокти. Маслена терапия за здрави нокти от Star Nails е иновативна терапия за нокти, възвръщаща естествената гъвкавост и блясък на нокътя, подложен на химическо третиране или изтощен в следствие на поставяне на изкуствено покритие. Стар Нейлз България са апостолите в грижата за нокти на българския пазар. Компанията непрекъснато обновяват асортимента си, провеждат редица тестове за да могат да предложат .

Слънцето – как да му се насладим без риск за здравето на кожата ни?

Слънцето – как да му се насладим без риск за здравето на кожата ни? Това е въпрос на който можем да отговорим, само ако сме добре информирани. Сезонът на плажовете и интензивното излагане на слънце, вече започна. Безгрижие, коктейли, дълги топли дни и силно слънце.. всичко това носи голямо удоволствие, но също така и своите рискове. Кожата е потърпевшият орган, жертва на желанието ни за дълго излежаване на плажа и желанието да добием секси .

Истинският мъж се познава по козметиката, която използва

Грижата за външния вид е присъща само на жените? Това изобщо не е вярно! В днешно време все повече мъже използват различни козметични продукти, благодарение на които изглеждат перфектно. Все още до някаква степен това се възприема като някакъв вид суета, но ние ви уверяваме, че изобщо не е така. Мъжката козметика е необходимост. Мръсната градска среда, напрегнатото ежедневие, стресът. Това са само малка част от нещата, които предизвикват увреждания на кожата и косата .

Грижа за ръцете през пролетно-летния сезон

Грижа за ръцете през пролетно-летния сезон Ръцете са израз на женственост и нежност, както лицето при всяка една жена. Жената е любима, майка, грижовна и любяща тя винаги е готова да даде ласка и нежна грижа. Усещането е още по-приятно, когато ръцете са нежни и гладки.  Ето защо е важно грижата за тях, да бъде адекватна и системна, според сезона в който сме. Кожата е жив орган и трябва да се грижим за нея .

Защо козметиката с екстракт от охлюви е толкова полезна?

Защо козметиката с екстракт от охлюви в последните години, набира все по-голяма популярност? Защо е толкова модерна и в какво всъщност се състоят „магичните“ и способности? Екстрактите се извличат най-често чрез т.нар. процес „доене“ на охлюви, чрез който се извлича полезната слуз вложена в продуктите. Слузта на охлювите е по-скъпа суровина от розовото масло и това се превръща във все по-печеливш бизнес.  Самият процес се извършва машинно, след „изкъпване“ на охлювите в специален разтвор, .

Флавон хранителни добавки

Флавон хранителни добавки не са лекарство, те са здравословна, концентрирана супер- храна, която действа чрез метода на натрупване и запълване на липсите в организма. Flavon e унгарски иновативен продукт, резултат на научните постижения на двама унгарски учени, единият от които нобелов лауреат, откривател на вит. C Нуждата от здравословна и богата на полезни вещества храна е от изключително значение във всяка възраст. За това трябва да се обръща особено внимание на начина на хранене. В .

Какво представляват EDP и EDT при ароматите и по какво се различават?

Какво представляват EDP и EDT при ароматите и по какво се различават? Повечето от нас сме любители на ароматите. От векове жените се стараят да ухаят приятно за да са по-привлекателни. В днешно време почти 100% от населението използват парфюми, одеколони, тоалетни води, ароматизирани лосиони и спрейове. Популярните марки, предлагащи висококачествени аромати, ги делят на четири вида, според тяхната концентрация – Perfume, Eau de Perfume, Eau de Toilette, Eau de Cologne съкр. EDP, EDT, .

Грижа за косата през студените месеци

Грижа за косата през студените месеци винаги е предизвикателство. Студът на вън се отразява в негативна насока не само на настроението и имунната ни система, но и на кожата, косата и ноктите. Косата е от изключително значение, когато става въпрос за една завършена визия. Освен това добрата прическа винаги има „магическата сила“ да придава повече самочувствие и самоувереност в жените. С други думи короната на една жена е нейната коса J Грижа за косата през .

Желаете ли да получавате полезна информация и актуални промоции? Моля, въведете: