Блог

Водородна вода – какви са ползите за нас и нашето семейство?

водородна вода
Водородна вода – ползи и употреба Водородна вода, това е нормална вода, обогатена с водород. Носи редица ползи за организма, както при възрастни, така и при деца. Напълно безвредна, понася се от всеки организъм и започва да подобрява здравето ни още като започнем да я приемаме. Пречистена, обогатена с водород, тя подсилва метаболизма, имунитета и подобрява жизнените функции. Редица заболявания на нашето време, като рак, сърдечни болести, Паркинсон, Алцхаймер и др., се повлияват значително .

Чупещи се нокти – защо и как да го предотвратим?

Чупещи се нокти Чупещи се нокти или разслояващи се на пластове – и двата варианта са еднакво неприятни а доста често и болезнени. Защо се случва това и как да го предотвратим? Какво представлява разслояването на ноктите? Разцепеният нокът обикновено се причинява от физически стрес, недостиг на хранителни вещества или износване. Разцепените нокти могат да бъдат проблем, особено ако работите с ръцете си. Въпреки че разделените нокти са напълно нормални и понякога неизбежни, има .

Арганово масло и ролята му в грижата за косата

Арганово масло Аргановото масло е популярно с  ползите които носи за кожата и косата. Това е причината това да е една от често срещаните съставки вложена в козметичните продукти. Какво представлява то? Аргановото масло наричано още „течното злато“. Суровината от която се извлича са ядките на плода на арганово мароканско дърво. Ценната съставка се използва от векове в готварството поради високите ползи за организма. В последствие козметолози започват да влагат ценната съставка и в .

Козметика за гладка и здрава коса Morgan’s

Козметика за гладка и здрава коса Morgan’s Козметика за гладка и здрава коса Morgan’s e нежната половинка на мъжката серия, която се доказа като предпочитана от мъжете, подържащи визия с брада. Продуктите им за косата на мъжете, хидратиращи продукти и грижа за кожата, са в топ местата за козметика от среден ценови клас. Дамската серия с професионално качество в опаковки за домашна употреба Morgan’s Women дават грижа за нуждата на всеки тип коса –шампоани, .

Гел за бръснене – какви са предимствата?

предимства на гел за бръснене
Ако някога сте се опитвали да бръснете лице с акне, изпъкнали бенки, брадавици, или да оформите ръбове на брада, бакенбарди или мустаци, то отговорът на този въпрос, вече е ясен.   Традиционните кремове за бръснене, независимо дали са под формата на пяна или крем, обикновено се сгъстяват и в резултат правят почти невъзможно да видите къде се намират тези петна по кожата и раздразненията или къде линиите на косата на лицето започват и спират. Бръсненето .

Водородна вода – какво трябва да знаем?

Водородна вода - какво трябва да знаем
Водородна вода Водородна вода се превърна в голям хит през последните години. Мода или реална полза за нашия организъм е приема на такъв вид вода? Какво представлява водородната вода? Това е вода обогатена с молекулен водород с мощни антиоксидантни свойства. Това се създава през специална машина, създаваща антиоксидантен газ и образуващ микромехурчета във водата. Препоръчва се да се използва нехлорирана, нискоминерализирана вода. Водородната вода се счита че е откритие със значимост равна на откритието .

Отслабване с турмалин

Отслабване с турмалин
Отслабване с турмалин Какво представлява турмалина? Това са смесени кристали от алуминиев борен силикат със сложен и променящ се състав. Известен е още като „скъпоценният камък на дъгата“. Турмалин може да се срещне в няколко цвята. Специалисти твърдят, че камъка има лечебни свойства и електромагнитни способности. В комбинация с машина за водородна вода, ще сте в отлично здраве и перфектна форма. Свойства на турмалина Турмалина е балансиращ минерал, който лекува и пречиства. Според алтернативните .

5 уреда за ефективна тренировка в ограничено пространство у дома

5 уреда за ефективна тренировка
5 уреда за ефективна тренировка в ограничено пространство у дома Есента вече е факт, това води след себе си значително повече прекарано време у дома, по-малко разходки на открито, по-малко движение и спорт. На хората, които са любители на фитнеса и залите, едва ли ще повлияе това, но има и такива, които не обичат залите. Много хора не се чувстват комфортно и предпочитат да избягват такъв тип места. Но ако все пак желанието за .

Flavon Future с антиоксидантна стойност новото попълнение в семейството на Flavon

Flavon Future с антиоксидантна стойност новото попълнение в семейството на Flavon
Flavon Futurе с антиоксидантна стойност – много по – висока! Новото попълнение в семейството на Flavon и ползи за детския и зрял организъм. Едно саше Peak Future съдържа полифеноли в най-висока концентрация, високи нива на витамин С, антиоксиданти, каротеноиди. Растителни фибри с пробиотичен ефект за здравето на червата, добро храносмилане и подобряване перисталтиката на червата. В комбинация с водородна вода, ще се радвате на здраве. Продуктът е мощен имуностимулатор, бори се с оксидативния стрес, .

Колаген – какво трябва да знаем?

Колаген - какво трябва да знаем
Колаген – какво трябва да знаем и какво е значението му за здравето и свежестта на нашата кожа? Колаген и еластин, това са едни от най-важните протеини в човешкото тяло. Те се грижат за здравето и доброто състояние на кожата, косата, костите и ставите. Те играят ролята на градивен елемент на клетките и тъканите. Техният естествен синтез  е в пика си през по-младите ни години, по естествен начин намалява след 25-тата годишнина а след .

Онлайн магазин 4Beauty, няма да изпълнява поръчки за неопределен период от време. Моля, да ни извините!