Блог

Гел за бръснене – какви са предимствата?

предимства на гел за бръснене
Ако някога сте се опитвали да бръснете лице с акне, изпъкнали бенки, брадавици, или да оформите ръбове на брада, бакенбарди или мустаци, то отговорът на този въпрос, вече е ясен.   Традиционните кремове за бръснене, независимо дали са под формата на пяна или крем, обикновено се сгъстяват и в резултат правят почти невъзможно да видите къде се намират тези петна по кожата и раздразненията или къде линиите на косата на лицето започват и спират. Бръсненето .

Водородна вода – какво трябва да знаем?

Водородна вода - какво трябва да знаем
Водородна вода Водородна вода се превърна в голям хит през последните години. Мода или реална полза за нашия организъм е приема на такъв вид вода? Какво представлява водородната вода? Това е вода обогатена с молекулен водород с мощни антиоксидантни свойства. Това се създава през специална машина, създаваща антиоксидантен газ и образуващ микромехурчета във водата. Препоръчва се да се използва нехлорирана, нискоминерализирана вода. Водородната вода се счита че е откритие със значимост равна на откритието .

Серия за отслабване Eve Slim

серия за отслабване
Серия за отслабване Eve Slim хранителни добавки Серия за отслабване Eve Slim грижеща се за добрата форма без изтощителни тренировки и мъчителни диети. Изцяло от натурални съставки, отговарящи на всички нужди. Да започнем деня си с кафе Кафе за отслабване Eve Slim в комбинация със съставки действащи директно срещу натрупаните мазнини. Формула с L-carnitine, екстракт от зелено кафе, гарциния камбоджа, аргинин и B12 дават високи нива на енергия. Освен това регулира апетита към вредни .

Отслабване с турмалин

Отслабване с турмалин
Отслабване с турмалин Какво представлява турмалина? Това са смесени кристали от алуминиев борен силикат със сложен и променящ се състав. Известен е още като „скъпоценният камък на дъгата“. Турмалин може да се срещне в няколко цвята. Специалисти твърдят, че камъка има лечебни свойства и електромагнитни способности. В комбинация с машина за водородна вода, ще сте в отлично здраве и перфектна форма. Свойства на турмалина Турмалина е балансиращ минерал, който лекува и пречиства. Според алтернативните .

5 уреда за ефективна тренировка в ограничено пространство у дома

5 уреда за ефективна тренировка
5 уреда за ефективна тренировка в ограничено пространство у дома Есента вече е факт, това води след себе си значително повече прекарано време у дома, по-малко разходки на открито, по-малко движение и спорт. На хората, които са любители на фитнеса и залите, едва ли ще повлияе това, но има и такива, които не обичат залите. Много хора не се чувстват комфортно и предпочитат да избягват такъв тип места. Но ако все пак желанието за .

Flavon Future с антиоксидантна стойност новото попълнение в семейството на Flavon

Flavon Future с антиоксидантна стойност новото попълнение в семейството на Flavon
Flavon Futurе с антиоксидантна стойност – много по – висока! Новото попълнение в семейството на Flavon и ползи за детския и зрял организъм. Едно саше Peak Future съдържа полифеноли в най-висока концентрация, високи нива на витамин С, антиоксиданти, каротеноиди. Растителни фибри с пробиотичен ефект за здравето на червата, добро храносмилане и подобряване перисталтиката на червата. В комбинация с водородна вода, ще се радвате на здраве. Продуктът е мощен имуностимулатор, бори се с оксидативния стрес, .

Колаген – какво трябва да знаем?

Колаген - какво трябва да знаем
Колаген – какво трябва да знаем и какво е значението му за здравето и свежестта на нашата кожа? Колаген и еластин, това са едни от най-важните протеини в човешкото тяло. Те се грижат за здравето и доброто състояние на кожата, косата, костите и ставите. Те играят ролята на градивен елемент на клетките и тъканите. Техният естествен синтез  е в пика си през по-младите ни години, по естествен начин намалява след 25-тата годишнина а след .

Моной – тайното оръжие на таитяните за красива кожа

Моной – тайното оръжие на таитяните за красива кожа
Моной – маслото се използва от векове в борбата срещу вредното влияние на вятър и слънце. Маслото от моной е с богата история, използва се за заздравяване и хидратиране на кожата в дълбочина. Широко се използва и по плажовете на Таити за подсилване и задържане на шоколадовия тен. Било е мощно оръжие в ръцете на древните таитяни, в борбата им срещу дехидратация на кожата. Използвало се е активно и при защитата на кожата при .

Нуждае ли се косата ни от слънцезащита?

слънцезащита
Всички знаем, че слънцезащитните продукти са задължителни за кожата ни, но какво ще кажете за косата? През последните години, продукти за слънцезащита за косата, набират все по-голяма популярност. Твърди се, че предпазват косата от изсушаване, начупване и всички вредни влияния на слънцето. Наистина ли работят тези продукти и наистина ли косата ни се нуждае от тях? Събрани са мнения на специалисти, които дават малко повече яснота. Слънцето засяга както кожата ни, така и косата .

Грижата за краката през горещите летни дни

Грижата за краката
Грижата за краката през горещите летни дни понякога може да бъде предизвикателство. Особено, ако се налага краката ни да са затворени в обувки. Лятото е време, в което краката ни са на показ. Ако ли пък работата ви е такава, че е наложително да сте с обувка и чорап, знаете това неприятно усещане на затворения крак в големите жеги. Освен това, лятото е отлична предпоставка за развитие на гъбични инфекции, тъй като виреят особено .

Желаете ли да получавате полезна информация и актуални промоции? Моля, въведете: